PERSONVERNERKLÆRING - GDPR

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsidene til HN Fotografi - Fotograf & Innholdsprodusent.

Heidi Nathalie Hovland er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på HNfotografi.no.

 

Hva slags personopplysninger innhentes?

Ved booking av fotografering vil fotografen innhente informasjon for å registrere kunden i sin kundeportal/CRM. Opplysninger som blir registrert:

  • Fornavn og etternavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-post

 

Disse opplysningene blir videre registrert i regnskapsprogrammet Fiken, for å kunne fakturere kunden for tjenesten(e) de har engasjert fotografen/innholdsprodusenten til å dekke.


Via e-post tilsendes kontrakt, hvor kundene aktivt må godkjenne at bildene deres blir brukt i markedsføring.

 

Det er kun HN Fotografi - Fotograf og innholdsprodusent v/Heidi Nathalie Hovland som har tilgang til overnevnte programmer hvor personopplysninger blir lagret.

 

Personopplysninger som ikke blir innhentet:

HN Fotografi innhenter ikke personopplysninger som fødselsdato, personlige betalingskort eller personnummer.

 

Kundens rettigheter:

Kunden samtykker til at HN Fotografi kan lagre og oppbevare innhentede personopplysninger til avtalt formål - bryllupsfotografering, innholdsproduksjon eller andre fotograferinger. Kunden har rett til å endre samtykket ved senere henvendelse. Kunden har også rett til å forespørre å få sine opplysninger slettet. Bilder vil fortsatt bli arkivert av fotografen (jfr. opphavsrett) selv etter eventuelt sletting av samtykke.

 

Ved sletting av kundeopplysninger kreves det skriftlig henvendelse til HN Fotografi v/Heidi Nathalie Hovland - heidi.n.hovland@gmail.com.

 

Hvordan informasjonen innhentes:

Informasjonen innhentes via kontaktskjema på fotografens nettsider, samt via mail og kommunikasjon i sosiale medier (Gmail, Facebook Messenger). Det er frivillig å oppgi informasjonen. Merk at dersom man velger å ikke oppgi denne informasjonen, vil HN Fotografi være forhindret fra å tilby ønskede produkter og tjenester.

 

Informasjonen om kundene lagres ikke i noen database, og er opplyst fra kunden selv. Det blir ikke innhentet informasjon fra tredjeparter.

 

Hvordan blir personopplysingene lagret?

Personopplysningene blir lagret i et profesjonelt CRM-program som oppfyller alle krav for lagring av slik informasjon. All informasjon om kunde er lagret på ett sted, som forenkler prosessen med å slette informasjonen på et senere tidspunkt hvis dette blir forespurt.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Personopplysningene kan slettes ved å sende en forespørsel skriftlig til heidi.n.hovland@gmail.com.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart:

Informasjonen blir ikke delt med tredjeparter.

 

Samtykke:

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan man til enhver tid trekke tilbake samtykket.

 

Rettigheter:

Som bruker av nettsiden har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg, og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

 

Dersom du mener at HN Fotografi v/ Heidi Nathalie Hovland ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

 

Informasjonskapsler:

Nettsiden samler inn informasjonskapsler (cookies) når du besøker den. Vi bruker ikke informasjonen som er samlet inn med informasjonskapsler for å få tilgang til informasjon. Informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som personlig identifiserer deg. Informasjonskapslene som brukes på nettstedet inkluderer de som er strengt nødvendige informasjonskapsler for tilgang og navigering, informasjonskapsler som sporer bruk og husker valgene dine.


Kontaktinformasjon:


Heidi Nathalie Hovland

heidi.n.hovland@gmail.com