Kontakt meg


Så hyggelig at du ønsker å kontakte meg! Bruk skjemaet og skriv en melding hvis du ønsker mer informasjon om tjenestene jeg tilbyr, eller booke fotografering. Gleder meg til å høre fra deg!

Viktig informasjon

ALLTID INKLUDERT FOTOGRAFERING  • Møte og kommunikasjon i forkant av fotografering
  • Kontrakt
  • Ferdig redigerte og høyoppløselige bilder til fritt bruk
  • Dersom du ønsker enkelte bilder i sort-hvitt fikser jeg dette kostnadsfritt (Gjelder ikke portrettfotografering)
  • Alle bilder leveres i et passordbeskyttet nettbasert galleri som dere kan dele med venner og familie hvis ønskelig

BETALING


For bryllupsfotografering må du betale et forskudd på 30 prosent av kontraktsummen. Forskuddet er min sikkerhet for å låse kalenderen til et bestemt oppdrag. Avtale om fotografering er først bindende når forskuddet er betalt. Dette betyr at om det kommer et annet fotooppdrag på samme dato før forskuddet er betalt, står jeg fritt til å avlyse oppdraget. Forskuddet bør derfor betales straks dette er avtalt, og faktura er mottatt. Resten av summen betales i etterkant av fotograferingen, og dere vil motta egen faktura på e-post med 14 dagers betalingsfrist.


Reiser utenfor Oslo kommer som tillegg i prisen.

MARKEDSFØRINGSom fotograf og innholdsprodusent er det viktig for virksomheten min å kunne dele bilder og annet innhold som jeg produserer. Dette deler jeg som regel på Instagram, Facebook og nettsiden.

Det er av vesentlig betydning for mulighet til få nye foto- og innholdsoppdrag. Alle bildene jeg tar kan bli benyttet i markedsføringen av mine tjenester, både på nett eller i trykte annonser. Dersom noen kunder ønsker å reservere seg mot dette, er det fullt mulig mot et tillegg i prisen på 25%. Gi meg beskjed i forkant av fotograferingen dersom du ønsker å reservere deg mot dette.

Ofte stilte spørsmål

Får vi alle bildene?

Nei, jeg har skrevet hvor mange bilder du får i hver pakkeløsning. Selv om det blir tatt mange bilder under for eksempel bryllup, vil dere dessverre ikke få alle bildene - men dere vil få de beste! :)

Når det gjelder portrettbilder vil dere få tilgang til et album med de beste bildene fra fotograferingen. Her kan dere plukke ut de 10 dere liker best som dere vil få tilgang til å laste ned. Dersom dere ønsker flere enn 10 bilder, koster hvert bilde ekstra.

Kan vi redigere bildene selv?

Nei. Den største delen av fotografering er faktisk det som skjer etterpå, altså redigeringen. Dere får alltid høyoppløselige, ferdige redigerte bilder i etterkant. Det er heller ikke lov til å redigere bildene på noen som helst måte etter dere har mottatt bildene. Dersom du ønsker et bilde i sorthvitt for eksempel, kan du bare si ifra så ordner jeg det :)

Kan jeg legge ut bildene på sosiale medier?

Det er kjempe hyggelig hvis du ønsker å poste bildene fra en fotografering på sosiale medier, men da må du huske å kreditere meg. Det vil si at du må skrive at det er jeg som har tatt bildet. Gjerne tagg meg så jeg kan gi deg en like! :-)