INNHOLDSPRODUKSJON

FOR KOMMERSIELLE OG PRIVATE AKTØRER

Nyhet! Nå tilbyr jeg også tjenester innen digital innholdsproduksjon for kommersielle og private aktører. Kanskje du trenger nye bilder, oppdaterte tekster eller videoinnhold til nettsiden din? Jeg kan hjelpe deg! Nedenfor kan du lese om de ulike tjenestene jeg tilbyr innen digital innholdsproduksjon.

Foto

Gode, oppdaterte bilder bidrar til å løfte den visuelle profilen til bedriften din! Trenger du nye produktbilder, matbilder, stemningsbilder eller bilder av ansatte? Jeg kan ta bildene du mangler, og trenger.

Tekst


Syns du det er vanskelig å få frem gode historier og budskap gjennom tekst? Kanskje du trenger å friske opp noen tekster på nettsiden din, eller hjelp med produkttekster som gjør at bedriften scorer høyt på Google? Jeg kan hjelpe deg!

Video


Visste du at video er et av de beste virkemidlene for å nå ut til målgruppen din? Videoinnhold har de siste årene blitt super populært, og er et av de mest effektive formene for digital markedsføring! Med video får du mulighet til å vise frem bedriften din, de ansatte, stemningen og produktene dine.