Innholdsproduksjon

PORTFOLIO

VIDEO

Statens vegvesen - Ruspåvirkning i trafikken


Studentfilm produsert i valgfaget digital innholdsproduksjon.

Målet med kampanjen var å redusere antall dødsulykker i trafikken som følge av ruspåvirkning.

Ving - savner du å reise?


Studentfilm produsert for å øke merkevarebevissthet rundt Ving blant en ung målgruppe. Filmen ble produsert i 2020 under Covid-19 lockdown, og målet var at unge skulle velge Ving når det ble lov til å reise igjen. Du kan lese mer om kampanjen her.

Videoklippene er stockfootage, men filmen har jeg klippet.

Masala Magic


Studentfilm produsert for Masala Magic. Målet med filmen var å skape merkevarebevissthet rundt Masala Magic. Videoklippene er stockfootage, men filmen har jeg klippet.

Introduksjonsvideo - Bli kjent med meg!


Studentfilm laget i 2019. Oppgaven gikk ut på å lage en video som kan brukes som del av CV i jobbsammenheng, som gir et innblikk i hvem jeg er.

EUROPRIS


I 2021 har jeg fått flere skriveoppdrag hos Europris. Jeg har bidratt med artikler som er publisert på deres nettsider, og produktbeskrivelser for flere av sommerproduktene deres. Klikk på bildene nedenfor for å lese artiklene.

BOGSTADVEIEN MAGASINET

I 2016 fikk jeg jobb som skribent og fotograf hos Bogstadveien Magasinet. Jeg har vært innom mange flotte restauranter og butikker i Bogstadveien for intervjuer og bilder, og nedenfor kan du se bilder jeg har tatt og lese noen av artiklene jeg har skrevet.